Over

Ik ga even iets over mezelf vertellen. Ik ga het niet te lang maken, althans dat is de bedoeling. Hiervoor heb ik een blog gehad die genoeg bekeken werd om het leuk te maken en er op te bloggen. Een jaar geleden heb ik besloten om het te verwijderen en opnieuw te beginnen. De tijd is hier en vandaag ben ik opnieuw begonnen. Mijn naam is Mila en ik ben een Nederlandse met roots. Op www.milamaas.com ga ik over van alles schrijven; onderwerpen die mij bezig houden van simpel tot serieus. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om op milamaas te zijn.

❤ Mila

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: