Ik ben geen koffie fanaat, maar op zijn tijd vind ik het heerlijk om te drinken en geniet ik er volop van. Vooral van cappuccino of van de koude koffie varianten . Je hebt verschillende soorten koude koffie van verschillende merken. Ik heb een favoriete merk, waar ik de naam niet van ga noemen. Het is geen reclame of een gesponsorde bericht. Ik neem het bijna altijd mee als ik heb getankt en als ik een lange reis voor de boeg heb. Dan sla ik voor mijn doen een grote hoeveelheid in en kan ik mij er ook enorm op verheugen om het te drinken. Als ik in de supermarkt loop en zie dat het in de aanbieding is dan kan ik zonder nadenken ook veel meenemen. Hoor ik Mitchell achter mij zeggen moet dat nou echt? ”Ja het moet echt!”. Hij mag zich er dan niet mee bemoeien, mijn guilty pleasure koude koffie. Dit merk is betaalbaar, het is heerlijke koffie, smaakt zacht en lekker zoet. Het is niet te machtig en je ruikt ook niet vies uit je mond, wat na het drinken van meeste koffie soorten wel is. Dat laatste vind ik erg belangrijk als ik koffie drink en of ga drinken. Een overweging die ik serieus maak. Als je dan toch een vieze smaak er aan over houdt en/of je toch vies uit je mond ruikt dan gaat deze ook snel weg als je iets anders eet of drinkt na het drinken van deze koffie. Heel simpel een kauwgum of een pepermunt doet ook wonderen. Zo heb ik nog een aantal dingen waar ik gelukkig van word als ik het eet of drink. Daar later meer over.

❤ Mila

Koude koffie drinken onderweg naar een mooie bestemming in eigen land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: