Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, het leven is leuk geniet maar gauw! Afgelopen week ben ik samen met een aantal collega’s naar Tilburg geweest. Zij zijn wel iets meer dan collega’s, want met andere collega’s zou ik er ook niet heen willen gaan. Zij zijn echt alleen maar om mee samen te werken en delen wij buiten het werk ook niet dezelfde interesses. Wij hadden afgesproken bij de supermarkt bij mij om de hoek en vanaf daar zouden we gaan fietsen naar het station. Zo gezegd zo gedaan. Eenmaal op het station werd er omgeroepen dat er een persoon was aangereden en dat er vertraging was. Ik maak daar geen big deal van, het is zoals het is. Ik vind het ook jammer als mensen daar over kunnen (blijven) zeuren. Daar wordt je dag niet beter van geloof ik altijd, al snap ik af en toe dat je pissed kan worden als je een belangrijke afspraak hebt en dan te laat komt. Ik ga er van uit als je aan de persoon tegenover je verteld dat het onmacht is en je eerlijk bent waarom je te laat bent, je best je afspraak kan verzetten. Met examens weet ik het niet.. dan zou ik zelfs stressen en in paniek raken. Misschien kan ik dan ook niet denken dat het eenmaal zo is. Het is mij gelukkig nooit overkomen, omdat ik alles goed inplan en liever een uur te vroeg ergens ben dan precies op tijd. Zo heb ik nog tijd om de omgeving te verkennen en stress ik niet. Dan kan ik beter ontspannen en nadenken over het aankomende gesprek over bijvoorbeeld waar ik het zeker over wil hebben. Goed, terug naar 22 juli. De bewuste dag Roze maandag en mijn verjaardag! Mijn 30e verjaardag. Mijn vriend kwam uit zijn nachtdienst dus had ik niet veel van die dag verwacht. Hij werkt veel en soms vraag ik hem te veel en na een nachtdienst wil ik hem zijn rust gunnen, ook al verveel ik me zonder hem. Op het station aangekomen zat een oud collega te wachten op ons. Na onze fietsen geparkeerd te hebben liepen we naar elkaar toe. Ik hoorde gegiechel en ‘o shit’, want ik had ze ”betrapt”. Ze hadden een klein cakeje met een kaarsje en een parasol voor mij meegenomen en o ja hun prachtige stem die het verjaardagslied zong. Ik vond het bijzonder leuk. We zagen er allemaal flitsend uit op het station. Aangekomen in Tilburg was het erg druk, het was gezellig druk. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar het was boven verwachting leuk. Mensen lieten elkaar in hun waarde en keken elkaar niet raar aan. We hebben met zijn allen gedanst, gedronken en gezweet. Lopen lopen en zweten, drinken, dansen en genieten. Ik voelde me echt vrij en het was een eye opener. Ik moet meer genieten van mijn leven samen met Mitchell en tuurlijk ook zonder hem. Meer nee zeggen en aan mezelf denken. Voor ik het weet stopt mijn leven en dan heb ik niet genoten, dat wil ik niet. Ik wil genieten. Ik heb maar één leven gekregen en dat ga ik niet verpesten. Ik ga goed leven zoals ik wil en dat moeten jullie ook doen. Ik wil geen spijt hebben omdat ik dingen niet heb gedaan. Nieuwe dingen doen, niet bang zijn en genieten is mijn levensdoel vanaf nu. Niemand hoeft mij te vertellen wat ik wel niet mag/kan doen. Terug in de trein voelde ik pas hoe moe ik was, maar bedacht ik me ook dat ik intens van deze dag heb genoten. Thuis even opgefrist en heerlijk mijn bed ingedoken. De dag erna zijn wij weer een huis gaan bezichtigen, daarna hebben wij de honden opgehaald en zijn wij naar mijn schoonouders gereden. Daar hebben wij gezellig in de tuin gezeten, genoten van het zonnetje en gekletst. Veel over het huis gehad waarom we het niet willen doen en over wat wij nou echt zoeken. Hierna de avond afgesloten met een lekkere BBQ.

❤ Mila

Dit is één van mijn favo drank die ik met liefde drink. Onze gekleurde rokjes. Weer drank en mijn lekkere verjaardagscake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: