We hebben een paar mooie zomerse dagen achter de rug. Ik heb niet super veel gedaan, i.v.m. andere verplichtingen en omdat ik echt heel erg ‘moe’ was. Ik viel klakkeloos te pas en onpas in slaap. Het maakte niet uit of ik die nacht goed doorgeslapen had. Ik was een paar dagen vrij en zelfs die dagen kon ik een paar keer per dag in slaap vallen. Mijn hoofd werd erg zwaar, vreemde hoofdpijn aan één kant en mijn ogen de ik echt niet open kon houden. Ik weet nog steeds niet wat het is, misschien toch oververmoeid door de laatste tijd? Ik houd het in de gaten, mocht het blijven de komende tijd moet ik wel een arts inschakelen voor een aantal onderzoeken om het te achterhalen. Als het iets lichamelijks is dan hoop ik er iets aan te kunnen doen, maar mocht het niet zo zijn dan weet ik dat het lichamelijk goed is en alle andere dat ik op het internet heb gelezen kan uitsluiten. Vanaf daar kan ik dan verder kijken. Hebben jullie ook wel eens last van klakkeloos in slaap vallen? Hoe gaan jullie er mee om? Om zomaar in slaap te vallen in de auto of op de bank hoef ik niet veel gedaan te hebben. Ik kan me nog zo energiek voelen, maar toch komt het in één keer alsof het mij wil aanvallen.. Als ik in de auto voel dat mijn oogleden dicht gaan doe ik de ramen open en muziek erg hard, zodat ik bijblijf en niet alles automatisch doe, wordt het te heftig dan zet ik de auto even aan de kant. Soms denk ik wel eens; huh ben ik nu al thuis? Heb ik nu al boodschappen gedaan? Het lijkt ook alsof ik afwezig ben. Ik voel me niet ziek of dergelijks. Bizar. Met deze mooie zomerse dagen ben ik begonnen met het oppakken van sporten > bootcamp. Het sporten valt me erg zwaar, ik heb de afgelopen jaren niets gedaan en ben bijna 20 kilo aangekomen in anderhalf jaar. Ik vind het erg leuk om te doen, ben blij dat het op eigen tempo mag en er echt naar je wordt geluisterd. Ik heb wel erg veel spierpijn na het bootcampen, maar ik haal er wel voldoening uit en vind ik het een fijne tijdsbesteding. Mijn doel is dat ik me wat fitter wil voelen, een beter conditie krijg en toch enkele kilo’s verlies. Ik hoef niet alle 20 kilo kwijt, dat is ook niet reëel, want ik hou te veel van lekker eten. Als het weer de dag is om te gaan sporten denk ik wel eens ”waar ben ik aan begonnen?”. Ik kan oprecht zeggen dat die gedachten na enkele minuten weer verdwenen is. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om weer eens wat te gaan doen aan mijn conditie. Hebben jullie nog tips om bv. spierpijn te verminderen en/of wat meer te doen om mijn conditie te verbeteren? Mitchell is begin aug. geopereerd, hij herstelt goed en we besloten onze honden weer op te halen bij mijn schoonouders. We besluiten ook dat we met en zonder honden wat meer willen gaan wandelen. We houden allebei van de natuur en wandelen. We kunnen allebei echt tot rust komen met een goede wandeling. Af en toe zitten op een bankje om even voor ons uit te kijken of om even bij te kletsen. Een kwaliteitsvolle en ontspannende moment dus. Per dag wil ik ook minstens 10.000 stappen maken. Dat is mijn dagelijkse doel en met een flinke wandeling kom ik er snel aan. Met deze warme dagen is het ook fijn om alleen met een boek in de tuin te zitten, lekker te gaan barbecuen met zijn twee, terrasjes pakken en even geen verplichtingen. Ik probeer ook mijn vrije dagen echt vrij te houden. Ik ben daar geen held in, maar ik leer het wel. Mitchell zegt vaak genoeg doe je mail uit, je bent nu vrij en hierin probeer ik wel naar hem te luisteren, omdat ik weet dat het mij rust geeft als ik off ben. We hebben nog een aantal huizen bekeken die het helaas net niet waren. Nog steeds ben ik blij dat mijn schoonvader met ons mee wil en ons wat tips en tricks geeft over het huis die we op dat moment bekijken en over de huizenmarkt. Ik waardeer zijn inzet enorm, hij moet er namelijk iedere keer minstens een half uur voor rijden. Met de nadruk op minstens. Als bedankje hebben we een lekkernij voor hem en mijn schoonmoeder gehaald van de buurtbakker. Er komen nog een x aantal bezichtigingen aan gok ik. Mitchell is precies op dit moment bezig met een mail naar een makelaar over een huis die nog niet op de site staat, maar wij wel mogen zien voordat het erop komt. Ben benieuwd mensen hoe en wat.

❤ Mila

Een mooie plek bij ons in de omgeving. Waar wij graag komen met of zonder onze honden.
Alleen wandelen in het Vondelpark. Ik heb ongeveer drie uur genoten van de rust en natuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: