Wie mij via instagram volgt weet ondertussen dat ik een bewogen half jaar achter de rug heb. Op dit moment wordt het voor mij weer wat stabieler en ben ik weer gelukkig met mezelf. De situatie is niet oké geweest en als ik er aan denk kan ik me daar nog boos om maken… Maar is dat mijn energie en tijd waard? Het antwoord is makkelijk; NEE. Ik doe nu eigenlijk alleen maar dingen die voor mij leuk zijn en oké voelen. Ik doe niets meer wat ik niet leuk vind en zeg afspraken af waarvan ik denk “ dat gaat niets toevoegen voor mij “. Ik heb gezien dat mensen zichzelf in sommige situaties er goed uit kunnen praten om de schuld niet bij zichzelf te zoeken. Terwijl zij degene zijn die de fout hebben begaan. Nu weet ik van mezelf dat ik niet de makkelijkste ben en ook zo mijn momenten heb, maar dat praat de acties van andere mensen niet goed. Je doet wat je doet en daar moet je de consequenties van accepteren en geen reden gaan zoeken bij de ander voor je eigen fouten. Dit doet men makkelijk, bewust of onbewust. Maar als het duidelijk wordt dat het jouw fout is en je er niet eerlijk over bent geweest moet je niet gaan doen alsof het niets is. Omdat nu je geheimen naar boven zijn gekomen kan jij als persoon opgelucht zijn, maar voor de tegenpartij is dit nog zo pijnlijk na 4 maanden en is er nog niets luchtigs aan. Tijd van accepteren en helen is voor mij begonnen. Accepteer ik dit en ga ik verder of accepteer ik het en bewandel ik alleen verder? In die fase zit ik nu al een tijdje. Het gaat goed zoals het nu gaat maar het is niet zoals het hoort.. Ik of wij zien wat de tijd ons gaat brengen. Ik ben zeker positief!

Dit schrijf ik trouwens nu ik in bad lig, het is 01:05 uur. Lig er al een half uur in. Sinds enkele maanden kan ik af en toe niet tot zeer slecht slapen. Op zulke momenten luister ik luisterboeken, muziek of lig ik lekker in bad. Ik wil graag weer boeken lezen, maar de concentratie die ik had is ver te zoeken. Èèn van mijn doelen is weer ontspannen boeken kunnen lezen. Als jullie aanraders hebben hoor ik het graag! Tips om beter te slapen zijn ook welkom!

Hebben jullie dat ook? Fantaseren hoe alles had kunnen zijn als je je doelen had waar gemaakt? Ik doe dit de laatste tijd heel erg veel en merk dat ik ver in mijn gedachten zit en kan hier ook oprecht van genieten als ik niet gestoord wordt. Ik werk op dit moment in de zorg, maar het is nooit mijn droombaan geweest. Ik ben er per toeval ingerold. Ik vind het leuk, maar ik merk ook op sommige momenten dat het me te veel energie kost, omdat ik het liever anders had gezien. Waar ik als klein meisje van droomde was schrijven en acteren. Schrijven probeer ik weer op te pakken, HBO journalistiek niet afgemaakt, ergens toch spijt van. Maar hè, ik kan altijd ergens beginnen toch? Ook al is het alleen voor mezelf. Binnenkort wil ik graag kijken voor een toneelvereniging in de buurt of als ik het durf auditie doen na mijn 31e SPANNEND! Vroeger, heel erg lang geleden heb ik improvisatie theater gedaan en kreeg ik veel positieve reacties! Onze regisseur vond mij een natuurlijke speler en had mij wel in een vast stuk willen zien. Nu ben ik zo onzeker als weet niet wat dus ben erg benieuwd welke stappen ik ga maken. Het liefst dit jaar nog.

Ik kijk vooruit en ben positief gestemd. Er zullen heus slechte dagen tussen zitten, ik ben immers geen robot maar ben wel blij waar ik nu sta met mezelf en dus kan het alleen maar beter gaan met MIJ!

Geniet momentje en altijd leuk zo’n tekst
Ik geniet van alle kleine dingen. Ik ben er dankbaar voor.

Liefs 💚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: